we komen zien dan maken we u offerte op

  vraag u offerte aan 

Rioolreiniging of rioolherstelling zonder overlast
Voorkom overlast dankzij rioolreiniging
Een verstopte riolering kan vervelende gevolgen hebben, zoals wateroverlast en geurhinder. Daarom is het belangrijk om af en toe uw riool te laten reinigen. Ontstoppingsdienst  de lauw & zonen voert uw rioolreiniging of -herstelling piekfijn uit. Omdat wij de nieuwste technieken gebruiken, bezorgen we u geen overlast. En geen onnodige graafwerken.
We reinigen uw riool op een effectieve manier met een hogedrukslang. Die trekt zich in uw riool en spuit de wanden van uw buizen grondig schoon.

 

Uw riool reinigen, herstellen of ontstoppen
U kunt ons niet alleen inschakelen voor rioolreiniging. Ook voor ontstoppingen en herstellingen kunt u bij ons terecht. Wij zijn 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 beschikbaar. Uw dringende problemen pakken wij onmiddellijk aan.
Bent u bang dat een rioolreiniging te veel zal kosten? Bij Ontstoppingsdienst  de lauw & zonen . is dat niet nodig. Wij werken met voordelige én vaste tarieven. Zo weet u op voorhand steeds waar u aan toe bent.   Contacteer ons voor meer uitleg over rioolherstellingen of voor een afspraak.

 

 

Aannemer voor gescheiden riolering, septische put, regenput. wij plaatsen deze putten